ISTANBUL DöNER KEBAB ROTTERDAM

ISTANBUL DöNER KEBAB ROTTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 151 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Istanbul Döner Kebab Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

8 apr 2022 om 17:07 it took courier almost 20 minutes from telecon downstairs to my apartment. I honestly don’t understand how can anyone get lost in an apartment building for so long. Food arrived cold.
21 jan 2022 om 20:06 lager dan 1 ster kan ik het niet maken kreeg patat bij de burgers terwijl ik die niet besteld had en die waren slap, zoutig en kreeg mayo terwijl ik melk intolerant ben. de burgen waren plat en leek meer saus dan vlees die ik niet proef.
17 jan 2022 om 20:11 Top zaak
16 jan 2022 om 20:17 perfect!
15 jan 2022 om 19:17 veel beter dan Metro döner
12 jan 2022 om 20:13 Niet goed.
9 dec 2021 om 15:48 Zeer tevreden over de snelle bezorg moment, 10 min eerder dan aangegeven tijdstip. Dat kwam ons team heel goed uit. We hebben langer kunnen nagenieten van onze pauze. Eten kwam warm aan. Dik tevreden, zeker voor herhaling vatbaar!
4 dec 2021 om 10:35 De bezorger kwam 10 minuten eerder dan gepland, maar gelukkig waren we thuis. Het eten was heel lekker. De turkse pizza’s waren goed gevuld, een goede mix van vlees, salade en kaas. Prijs-kwaliteit goed. Voor herhaling vatbaar!
3 dec 2021 om 23:03 Ik hat het eten voor 19:45 besteld, echter stonden jullie al om 19:00 voor mijn deur. Gelukkig was ik wel al thuis..
26 nov 2021 om 23:48 Super lekker eten!